STRAND

Szolgáltatások

Baba-mama szoba

Bérelhető pavilonok

Büfék, vendéglátóhelyek

Homokos plázs

Játszótér

Kerékpártároló

Melegvizes tusolók

Napozó stég

Öltözők

Sportpálya

Strandcikk- és ajándékbolt

Strandkönyvtár

Úszóstég

Vizes játszótér

Vízi sporteszközök kölcsönzése

Orvosi szoba

Kemping

Vízimentő

Mosdó

Fekete Villa Panzió

Vendégeink kényelmét az új, épített, zárt öltözők és melegvizes tusolók és korszerű értékmegőrzők mellett vendéglátóhelyek, üzletek, melegítőkonyhával és szoptató helyiséggel ellátott baba-mama szoba szolgálja. Lehetőséget biztosítunk vízi járművek és kerékpár kölcsönzésére. A gyermekek felhőtlen szórakozását a teljes nyitvatartási idő alatt üzemelő, ingyenesen használható vizes élményjátszótér biztosítja (spraypark), ahol olyan hűsítő játékok élvezhetnek, mint a három kerek, spriccelő kapu, egy elefánt- egy teknős vízköpő és két óriás virág. A napozás szerelmesei igénybevehetik a nemrég kialakított napozóteraszt és a bérelhető napozóágyakat, illetve közvetlenül a tóparton kialakított pavilonok is a vendégeink rendelkezésére állnak (díjfizetés ellenében).

Vadkerti-tó Élménypark

A Vadkerti-tó Élménypark a Vadkerti-tó partján a Tavirózsa utcában várja a kikapcsolódni vágyó családokat. Az egészen kicsi gyermekek számára is rendelkezésre állnak játékok, de természetesen a nagyobb gyermekek szórakozása is garantált, körükben a gokartok örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Az élménypark tavasztól őszig tart nyitva, a pontos információkat a Vadkerti-tó Élménypark facebook oldalán olvashatják az idelátogatók.

A kerékpár kölcsönzés:

  • Óradíj: 200 Ft/óra
  • Napidíj: 1.200 Ft/nap

A mozogni vágyók részére július 1-től augusztus 31-ig elérhető 28 db Schwinn Csepel kerékpár a kemping recepciónál és a strand főpénztárnál. Szezonon kívül csoportoknak előre egyeztetett időpontban rendelkezésre állnak a kerékpárok. Érdeklődni a Vadkert Komszolg Kft. székhelyén, (Soltvadkert Kossuth Lajos u. 6.) vagy a 0678/581-845 telefonszámon lehet.

Vízijármű-kölcsönzés:

  • 4-5 személyes vízibicikli: 2.500-3.000 Ft/óra
  • SUP: 2.000 Ft/óra
  • Strandkajak (1 fős):  1.000 Ft/óra
  • Kenu (4 fős): 1.500 Ft/óra
  • Csónak (4 fős) 1.500 Ft/óra
  • Készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges. A kölcsönző a következő telefonszámon érhető el: 70/453-7215 (Ocskai Pál e.v)

VADKERTI-TÓ

ADATKEZELÉS

Üzemeltetés
+36 78 581 845

Fekete Villa Panzió
+36 70 908 0350